KROPP & SJÄL

A place where you can stop the world

Blogg

2019 The year of manifestation

Publicerat den

Året där manifestering äger rum på alla plan. Som att visdomen har rotat sig och får komma till uttryck. Det finns endast tillit och det leder mig. Den shamanska vägen gör sig till känna som en inre röst som kallar. Allt jag fått lära mig under tiden med shamaner behöver få komma till uttryck och via det så manifesteras det.

Det är året med ceremonier som är viktigt......att komma tillbaka till vår inre kunskap, trumresor, shamansk healing, läsningar i medicinhjul, plantmedicin.....växternas värld....tillsammans med dansen av det unika uttryck som kommer utan ansträngning på alla vis i livet.

Året då Yinyogan träder in i mitt liv som ett redskap......Yin, mer stillhet, vänd fokus inåt, stanna, tillåtelse, läkning på ett djupt plan.

Året då rötterna är ett mycket viktigt fokus.....att stå stadigt, förankrad, trygg och omhändertagen av moder jords helande kraft.

Året då CBD oljan kommer in i mitt liv, som både läkning för den fysiska kroppen, men oxå det viktigaste.....resan med plantan på ett andligt plan. Den guidar på ett säkert och intelligent vis. Jag kan uppleva att tydligheten, vägen, intentionen får en allt klarare rikning.

Min innersta längtan har rotat sig och och egots förgörande kraft  byter plats, med kärlek, inuition, glädje, tillit och framförallt medvetenhet.

Jag omfamnar livet och livet omfamnar mig.

Tacksamhet är det enda som fyller mig i stunden.

Om Shanti Shanti Shanti Om


Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer