Olika Behandlingar

Olika Behandlingar

Shine your light!

En ljuvlig behandling!

Nu är jag redo att ta emot klienter för en Ayurvedisk Huvud- och Ansiktsmassage, som är en uråldrig form av indisk oljemassage och som är specialiserad för ansikte och huvud och som ger en mycket behaglig avslappning i hela kroppen.

Vad är det för form av behandling och vad är den bra för?

I Indisk huvud och ansiktsmassage så används sesamolja, som renar huden och balanserar obalanser. Här hjälper jag dig att lösa upp spänningar i nacke, skuldror och i ansiktsmuskulaturen som ger dig skön avslappning som motverkar stress och värk.

Huvudmassage:

I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet och här finns våra fyra andra sinnen; syn, hörsel, lukt, smak. Så huvudet behöver vara avslappnat för att funktionerna ska fungera väl och för att vi ska vara friska, lugna och lyckliga.

Nacken och skuldrorna som bär upp huvudet är ofta områden där det finns spänningar och värk.

Några effekter av huvudmassage:

Förbättrar cirkulationen i huvudet samt till och från huvudet. Löser upp spänningar i muskler och vävnader. Reglerar överskott av värme i huvudet. Hjälper till att lösa upp huvudvärk och förebygga migrän. Det främsta syftet med huvudmassagen är att öka tillförseln av vital näring och syre samt att stödja utrensningen av slaggprodukter.

Ansiktsmassage:

Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där, så som syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun).

 Så som du förstår så sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Livets stress och spänningar förhindrar ett normalt flöde av blod till ansiktet. Luftföroreningar, för lite rörelse, dålig kost och för lite sömn påverkar den känsliga huden i ansiktet på ett negativt sätt. Det här skadar hud, bindväv och musklerna i ansiktet och orsakar tecken som ett förtidigt åldrande. T ex rynkor, glåmig hud och svaghet i ansiktsmuskulaturen.

Några effekter av ansiktsmassage:

Löser upp spänningar i ansiktsmuskulaturen. Ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndringen av slaggprodukter. Hjälper hudens ständiga återhämtnings- /föryngrings-process. Förebygger acne. Förebygger rynkor. Hjälper till att ge ansiktet sin naturliga vitalitet tillbaka.

Det jag upplevde under utbildningen och all behandling var ett lugn, en avspänning, som om jag plockat bort en hel del spänningar som jag var omedveten om att jag burit på. Jag såg att jag fått en annan färg i ansiktet, som om flödet av energi och vitalitet var tillbaka.

Utav de behandlingar jag gav på skolan, så såg jag samma sak, mer färg och liv i ansiktet, avslappningen var tydlig och de gick ifrån platsen med lättare steg, ett sinne som var mer stilla och ett vackert leende på läpparna.

Den här behandlingsformen är så mycket mer än en skön behandling. Det är absolut mer en djupgående behandlade form.

Ayurveda är en urgammal visdom, en indisk läkekonst.

Den här huvud och ansiktsmassagen är en liten men viktig del, där du kan hjälpa din kropp till mer balans. Ayur = Liv, Veda = KunskapAtt få kunskap genom livet, vad som hjälper dig tillbaka till mer hälsa.

Att finna det unika som hjälper just dig. Här handlar det om hela dig. Att finna din stillhet, att smälta samman med ditt inre, att förstå att du är så mycket mer än en fysik kropp. Jag har beslutat att döpa den här behandlingsformen tillShine Your Light, för det är det som strålar ut från dina ögon, när du är i balans.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen utförs både på på massagebänk och sittande på stol.

Du kommer att få olja i håret, så du behöver ta med kläder/mössa, så du håller dig varm efteråt. Drick gärna extra med vatten efter, då du rensat en del slaggprodukter. Efter behandling, se till att få tid för dig själv, en skön promenad i naturen, en kopp te i favorit fåtöljen m.m

Inga fysiska påfrestningar utan låt effekten av behandlingen få ta plats.

Varmt Välkommen att boka dig för en ny form av behandling på KROPP & SJÄL

Använd formuläret nedan och skriv vilken behandling du är intresserad av.

Massage/Shamansk Healing

Vill du komma på en helande behandling där du får möjlighet att landa i dig själv?

En av de viktigaste stunder är att få hjälp att uppnå avspänning och balanser dig själv på flera plan.

Alla behandlingar ser lite olika ut beroende på vad du behöver i stunden och vilken behandling du önskar.

Jag arbetar intuitivt och på flera plan samtidigt.

Mina hjälpare i behandlingarna är, helande samtal, kort, symboler, medicinhjul, sound of healing i form av sång, gong, kristallskålar, klangskålar, det helande andetaget, (pranayama), varma stenar, koppning, eteriska oljor, aroma healing, olika former av rening, trumman, skallran, kristaller m.m

Visste du att olika växter vibrerar av ren livskraft och har potenta egenskaper med läkande kraft. Jag använder endast rena eteriska oljor, som jag väljer ut ifrån stunden och jag arbetar med DoTerras fina oljor

Och att Sound Of Healing, där ljuden är en vibration, precis som du och jag. Så med hjälp av olika helande instrument kan vi förändra vår frekvens och på så vis, skapa mer balans i oss själva.

Varmt Välkommen att boka dig, på en helande stund.

Använd formuläret nedan och skriv vilken behandling du är intresserad av

Aromatouch Technique
Aromatouch Technique

Aromatouch Technique med Doterras fina oljor.

Det här är en behandling som är lugn, stilla men väldigt effektfull. Här används eteriska, terapeutiska oljor som med lätta rörelser masseras på ryggen, axlar, nacken och fötterna.
I behandlingen så används 8 specifika oljor i en viss ordning, för bästa möjliga effekt.
Ifall du upplever mycket stress i ditt liv, har ont i kroppen eller svårigheter med din sömn och att koppla av, så är det en ljuvlig behandling att ta emot.
Behandling kan hjälpa dig bland annat att balansera ditt nervsystem, aktivera ditt immunförsvar få din kropp tillbaka till mer balans.
Så från nu, så finns det möjlighet att komma till mig på
AromaTouch Technique.

Helande Samtal

Sedan urminnes tider så har vi suttit runt elden för att dela visdom, kunskap, känslor, upplevelser. Vi har fått berättat utan att blivit avbrutna, vi har blivit lyssnade på. Du har blivit hörd.

Helande samtal handlar om läkning, om att få berätta din historia.

Jag är Steg 1 utbildad i Psykoterapi och har arbetat med helande samtal över 25 år.

Jag följer ingen form utan samtalet formas i stunden.

Att förstå att vi är så mycket mer än våra tankar, våra känslor, våran historia, där har vi en stor potential att läka på den djupaste nivå.

De insikter vi får på vägen i ett helande samtal hjälper oss ur våra mönster som kommit ifrån livet, som begränsat och fört oss längre bort från vår inre sanna natur.

Jag arbetar en hel del med symboler, som jag anser vara vår skattkista till vårt inre språk.

Vi kopplar för en stund bort vårt intellekt och vågar göra en resa in i oss själva för att läka och transformeras, likt eldens kraft.

Kanske var det en del av vikten (förutom värmen, matlagning och skydd) som elden med sin kraft ledde till transformerande kraft inom människan själv.

Varmt Välkommen att boka dig på ett helande samtal.

Använd formuläret nedan och skriv vilken behandling du är intresserad av.