Vedic Art

Vedic Art, Frihetens uttryck


Min första Vedic Art kurs som jag gick på Östelen med Susanna Oden som lärare, det var verkligen som en kärleksgåva till mig själv.

När något från insidan kallar, då lyssnar jag och gör slag i saken. Det är att bejaka min själs önskningar, att lyssna till min själs viskningar.

Tänk att står där framför din duk och möjligheterna är oändliga. Att få följa sin kreativitet utan begränsningar. Att få komma till uttryck utan prestation.

That is Freedom beyond even freedom itself!

Året 2024 då har jag min första kurs i Vedic Art.

Jag ser verkligen fram emot att få dela Vedic Art och de principer som guidar dig på din inre resa.

En resa där just din stig är unik och som inte går att jämföra med någon annan, vilket i sig öppnar upp för en otrolig frihet.

I Vedic Art så handlar det inte om att måla av något, det finns ingen prestation eller jämförelse, utan du är fri, fri att följa din egen kompass, din egen skapande process.

Du kommer inte att bli bedömd och du behöver inte dela med dig av din bilder, det här handlar om dig och din resa. En helig stund och ett möte med dig själv och ditt inre universum.

Det som är din guide, är principerna som du kommer att få ta del av, de är dina vägvisare och ger dig möjlighet att öppna just de dörrar du önskar och är redo för.

Datum för kursen är

Datum är 17-19 Maj kl 10.00-17.00 varje dag.

Plats Norrlången 3 i Ärla, Eskilstuna

Kostnad 2400 kr, varav 400 kr är bokningsavgift (återbetalas inte)

Resterande kursavgift betalas in senast veckan innan kursstart. Vill du dela upp betalning, så finns möjlighet till det.

Kursmaterial såsom färger, penslar, svampar, duk m.m finns att köpa i lilla butiken på plats, men du kan självklart köpa på annan plats eller om du har eget, så plockar du med det du har.

Staffli finns ordningsställt på plats till dig

Allt annat du behöver veta, kommer i ett välkommen mail innan kursstart.

Är du intresserad att vara med? Fyll i bokningen nedan och skriv Vedic Art i Notisen.

Varmt Välkommen

SusanneOnlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.