I am

 Om mig

På Kropp & Själ finns möjlighet att stanna världen för en stund och få hitta tillbaka till det som vi egentligen är helt naturligt.... fria, sanna och i balans.

Våra fysiska kroppar är precis likadana som naturen och eftersträvar hela tiden balans. Vi har bara glömt bort att lyssna, att stanna, att reflektera vad som är bra för oss. Jag erbjuder kurser, samtal, retreater, Kundaliniyoga, Yinyoga och olika former av behandlingar, läsningar i symboler (som är vårt äldsta språk) där inte bara vårt intellekt "tar över" utan vår inre värld får komma till uttryck. Det finns olika former av meditationer, guidade, i tystnad, mantra, som alla för oss tillbaka till vår inre värld, där vi finner platsen för balans, närvaro, frihet, sanning.

Min kunskapsbank har burit frukt ifrån livet, utbildningar, läror, filosofier, möten m.m och jag ser människan utifrån ett holistiskt synsätt, vilket innebär att varje människa möts på ett individuellt sätt, något annat är för mig inte möjligt. Min egna inre resa har fört mig till en plats i mig själv som jag gärna delar till andra. Jag använder mig själv som ett gudomligt redskap för att guida, vilket idag känns helt naturligt och bortifrån egots nyckfulla krafter.

Se dig gärna runt på min hemsida, och om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta mig.

Titta gärna in på min hemsida med jämna mellanrum, då jag lägger in datum för meditationer, retreater allt eftersom det landar i väven.

Jag gör mitt bästa för att leva i nuet, att inte vänta på nästa upplevelse, på vad som finns bakom nästa hörn.... Att detta år fått möjligheten att köpa ett hus ute i skogen, med alla naturens element nära inpå,  hjälper mig på det allra vackraste sätt.


Jag är inte min historia och jag är inte min framtid........jag är!


Nu äntligen... The way of shaman, 1-årig kurs