I am

 Om mig

Jag heter Susanne Nishan Bryngelsson och har ett företag som heter Kropp & Själ. I år är det 24 år sedan jag vågade hoppa och låta mina egna vingar bära mig i en verksamhet som jag känner sådan glädje och inspiration inför. 

På Kropp & Själ finns möjlighet att stanna världen för en stund och få hitta tillbaka till det som vi egentligen är helt naturligt.... fria, sanna och i balans.

Våra fysiska kroppar är precis likadana som naturen och eftersträvar hela tiden balans. Vi har bara glömt bort att lyssna, att stanna, att reflektera vad som är bra för oss. Jag erbjuder shamanska kurser, samtal, retreater, Kundaliniyoga, Yinyoga och olika former av behandlingar, läsningar i symboler (som är vårt äldsta språk) där inte bara vårt intellekt "tar över" utan vår inre värld får komma till uttryck. Det finns olika former av meditationer, guidade, i tystnad, mantra, som alla för oss tillbaka till vår inre värld, där vi finner platsen för balans, närvaro, frihet, sanning.

Min kunskapsbank har burit frukt ifrån livet, utbildningar, läror, filosofier, möten m.m och jag ser människan utifrån ett holistiskt synsätt, vilket innebär att varje människa möts på ett individuellt sätt, något annat är för mig inte möjligt. Min egna inre resa har fört mig till en plats i mig själv som jag gärna delar till andra. Jag använder mig själv som ett gudomligt redskap för att guida, vilket idag känns helt naturligt och bortifrån egots nyckfulla krafter.

Se dig gärna runt på min hemsida, och om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta mig.

Titta gärna in på min hemsida med jämna mellanrum, då jag lägger in datum för meditationer, retreater allt eftersom det landar i väven.

Jag gör mitt bästa för att leva i nuet, att inte vänta på nästa upplevelse, på vad som finns bakom nästa hörn.... År 2020 fick vi  möjligheten att köpa ett hus ute i skogen, med alla naturens element nära inpå, vilket hjälper mig på det allra vackraste sätt. Vi skapar här en plats för oss själva och även för andra. Här finns möjligheter till återhämtning, läkande och möjligheter att minnas vår sanna natur.

Platsen växer med vår längtan och har burit frukt på så många vis och att få dela det här mer andra är bland det vackraste jag upplever.

Nu när året 2024 närmar sig visar sig även min egen intention till att fördjupa min inre resa och i mig sjunger orden...

"Complete Realisation Of The Self" sjunger i mitt hjärta och min längtan har en riktning!


Jag är inte min historia och jag är inte min framtid........jag är!

Att upptäcka/minnas och att få öppna dörren inåt, det är den största friheten.


Nu Igen... The way of shaman, 1-årig kurs