Wake up, to what you truly are...

The way of Shaman, en inre helande resa.

1 år Kurs

Nu är denna kurs fullbokad !2021 startar, The Way Of Shaman.

Här får du lära dig mer om att i skönhet och medvetenhet, få kunskap om de olika väderstreck, som med sina specifika egenskaper, får dig att dansa mer i samklang med naturen.

Vi reser i ett väderstreck i taget, så du får integrera kunskapen ifrån varje riktning/energi.

Vi använder olika redskap och reser med trumman i olika världar och hämtar förståelse om oss själva. Du får lära dig grunder om medicinhjulet och hur det kan hjälpa dig. Under detta år, så får du vara med om Ceremonier som transformerar, som kalibrerar dig som instrument. Att få möjlighet att lära sig om Shamanska traditioner är som att komma hem, att återknyta till vår inre kunskap.

Min kunskap i det här ämnet är en djup visdom, som åter kommit till liv när jag mellan 2004-2014 fick lära mig av Shamaner från Nordamerikas traditioner, efter det så reste jag till Amazonas djungel och fick ta del av Shipibofolkets visdom. Där lärde jag min mycket om växtrikets helande egenskaper. Det blev en av de mest kraftfulla läkande healingresor som jag gjort, med Ayahuasca, som Sacred Teacher plant, the Mother of Wisdom.

Detta år med "The Way Of Shaman" är ett år där fokus handlar om en djupgående läkande resa i dig själv och alla dina relationer.

Att vandra på den shamanska vägen är för mig något av det vackraste fotspåren här i livet.

Den viktigaste kunskapen som jag delar under detta år är det jag fått lära mig via mina lärare/mästare och som sedan blivit en transformation och visdom som förädlats i djupet av mig själv.

Så tacksam att jag vågat utmana, vågat följa mitt hjärtas längtan.

Kurshelg 27-28/3, 29-30/5, 28-29/8. 30-31/10 och avslutning 5/12 (1500 kr)


 Varje block kostar 3300 kr totalkostnad för året 14.700 kr
( olika betalningsalternativ finns )

Inkl vegetarisk kost

Begränsat antal platser 8 st. Boka dig här i formuläret nedan. Skriv även vilken kurs du anmäler dig till.

När du får din bekräftelse, så har du din plats.

Vill du veta mer om kursen, så är du varmt välkommen att skicka din frågor.