Wake up, to what you truly are...

The way of Shaman, en inre helande resa. 

                                                                                 

1 år Kurs,  2023

 

 max 8 platser, vill du vara med på resan?

Datum för 2023, 25-26/3, 27-28/5, 2-3/9, 28-29/10 och 2/12 (avslutning)Kursen Way Of Shaman 2023 startar i Mars och är det tredje året som jag tillsammans med grupper gör en djup transformerande resa.

Under det här året får du lära dig mer om att i skönhet och medvetenhet, få kunskap om de olika väderstreck, som med sina specifika egenskaper, får dig att dansa mer i samklang med naturen och det finns naturligt inom dig.

Vi reser i ett väderstreck i taget, så du får integrera kunskapen ifrån varje riktning/energi.

Du får veta mer om specifika Ceremonier, där vi reser bland annat med den heliga kakaoplantan. Du får lära dig att resa med trumman, skallran, kristaller, växter, elden, vinden och moder jord med all hennes visdom.

 Du får veta kunskap om den allra vackraste reningen, Stone People Lodge. (slarvigt kallad svetthydda) Vi reser till olika världar och lär känna vårat kraftdjur i den nedre världen, våra hjälpare "in the plant nation"  och våra guider i den övre världen. Vi jobbar en hel del med symboler och lär oss att tolka våra egna inre symboler som guidar oss igenom livet. Du får under året fördjupa dina relationer till dina hjälpare.

Du kommer att lära dig att använda, skallran, trumman, kristaller i helande syfte och får fina kunskaper om hur du kan hålla ceremonier för din egen del eller för att hjälpa andra.

Sedan är året som alltid det oskrivna bladet, där nuet och vilka vi är, var vi är, vilken energi vår grupp består av....det som kommer att forma varje tillfälle. Jag har under det här åren som gått, lärt mig mer och mer om tillit och känner mig fullständigt guidad utan att ha "en plan"

Vi använder olika redskap och reser med trumman i olika världar och hämtar förståelse om oss själva. Du får lära dig grunder om medicinhjulet och hur det kan hjälpa dig. Under detta år, så får du vara med om Ceremonier som transformerar, som kalibrerar dig som instrument. Att få möjlighet att lära sig om Shamanska traditioner är som att komma hem, att återknyta till vår inre kunskap.

Min kunskap i det här ämnet är en djup visdom, som åter kommit till liv när jag mellan 2004-2014 fick lära mig av Shamaner från Nordamerikas traditioner, efter det så reste jag till Amazonas djungel och fick ta del av Shipibofolkets visdom. Där lärde jag min mycket om växtrikets helande egenskaper. Det blev en av de mest kraftfulla läkande healingresor som jag gjort, med Ayahuasca, som Sacred Teacher plant, the Mother of Wisdom.

Detta år med "The Way Of Shaman" är ett år där fokus handlar om en djupgående läkande resa i dig själv och alla dina relationer.

Att vandra på den shamanska vägen är för mig något av det vackraste fotspåren här i livet.

Den viktigaste kunskapen som jag delar under detta år är det jag fått lära mig via mina lärare/mästare och som sedan blivit en transformation och visdom som förädlats i djupet av mig själv.

Så tacksam att jag vågat utmana, vågat följa mitt hjärtas längtan.

Kurshelgerna för 2023 är

25-26/3, 27-28/5, 2-3/9, 28-29/10, och 2/12


 Varje block kostar 3300 kr förutom sista dagen som kostar 1800 kr totalkostnad för året 15.000 kr
( olika betalningsalternativ finns )

När du bokat dig för denna 1 åriga kurs, så är det inte återbetalningsbart om du väljer att avsluta din resa på vägen.

Inkl vegetarisk lunch, fika, frukt under dagen.

Begränsat antal platser 8 st. Boka dig här i formuläret nedan. Skriv även vilken kurs du anmäler dig till.

När du får din bekräftelse, så har du din plats.

Bokningsavgift på 1000 kr betalas in i samband med din bekräftelse på plats.

Vill du veta mer om kursen, så är du varmt välkommen att skicka din frågor.

Jag ser verkligen fram emot att få dela denna transformerande och helande resa tillsammans med dig.

Varmt Välkommen önskar Susanne