Wake up, to what you truly are...

The way of Shaman, en inre helande resa. 

                                                                             

Minst 6 deltagare för att kursen ska bli av. Så känner du en inre kallelse, så kontakta mig. Så ser vi om ett nytt år är på väg att skapas.

När årskursen inte blir av, så finns ändå alltid möjlighet att vara med på olika Shamanska Ceremonier,  trumresor, resa med de olika elementen (väderstrecken), resa för att finna alternativt etablera kontakten med ditt kraftdjur m.m, en vandring i tystnad och stillhet i skogen för att möta både dig själv och naturens väsen.
 Way Of Shaman, som blir det tredje året här på kropp & Själ, mitt ute i naturen, med skogen precis utanför knuten.

Det kommer att handla om Grundläggande kunskap om hur vi med hjälp av medicinhjulet kan återkoppla tillbaka, till de allra vackraste rötter inom dig. Det blir en djup transformerande resa, tillbaka till en kunskap som redan finns inom dig. Att återvända hem till dig själv. Under den här året, får du lära dig mer om att leva mer i skönhet och medvetenhet, få kunskap om de olika väderstrecken, som med sina specifika egenskaper, får dig att dansa mer i samklang med naturen och det finns naturligt inom dig.

"You are the nature and the nature are you!

Olika kurser kommer att handla om olika Ceremonier, där vi reser bland annat med den heliga kakaoplantan. Den blå Lotusen. Du får lära dig att resa med trumman, skallran, kristaller, växter, elden, vinden och moder jord med all hennes visdom.

 Vi kommer vid ett av tillfällena resa i olika världar och lära känna vårat kraftdjur i den nedre världen, våra hjälpare i växternas rike och våra guider i den övre världen. Vi kommer vid alla tillfällen, att arbeta en hel del med symboler och lär oss att tolka vårt egna inre symbolspråk som hjälper och kan guida oss genom livet.

Du kommer under tillfällena att fördjupa dina relationer till dina hjälpare ifrån de olika världarna.

Du kommer få kunskaper om hur du kan använda, skallran, trumman, kristaller i helande syfte, där du integrerar fin visdom om hur du kan hålla ceremonier för din egen del eller för att hjälpa andra nära och kära.

Sedan är varje kursdel som alltid, det oskrivna bladet, där nuet och vilka vi är, var vi är, vilken energi vår grupp består av....det som kommer att forma varje tillfälle. Jag har under det här åren som människa och lärare, lärt mig mer och mer om tillit och känner mig fullständigt guidad utan att ha "en plan"

Under de här kurserna , så får du vara med om Ceremonier som transformerar, som kalibrerar dig som instrument. Att få möjlighet att lära sig om Shamanska traditioner är som att komma hem, att få återknyta till din inre kunskap.

Min kunskap i det här ämnet är en djup visdom, som åter kommit till liv när jag mellan 2004-2014 fick lära mig av Shamaner från Nordamerikas traditioner, efter det så reste jag till Amazonas djungel och fick ta del av Shipibofolkets visdom. Där lärde jag min mycket om växtrikets helande egenskaper. Det blev en av de mest kraftfulla läkande healingresor som jag gjort, med Ayahuasca, som Sacred Teacher plant, the Mother of Wisdom.

Min resa med växternas rike har under åren fördjupas och du kommer under året få ta del av en hel del kunskap från helande rena eteriska oljor.

Dessa kurs tillfällen handlar väldigt mycket om en djupgående läkande resa i dig själv och alla dina relationer.

Att vandra på den shamanska vägen är för mig något av det vackraste fotspåren här i livet.

Den viktigaste kunskapen som jag delar under detta år är det jag fått lära mig via mina lärare/mästare och som sedan blivit en transformation och visdom som förädlats i djupet av mig själv.

"Att våga följa mitt hjärtas längtan skapar min dröm"


Året är indelat i 4 helger plus en avslutande dag i Dec.

Kostnad per kurstillfälle(2 dagar) 09.00-16.30 är 3600 kr, 1 dag kostnad 2000 kr

Total kostnad för året 16 400 kr, som går att dela upp på 5 tillfällen och delbetalningen ska vara inbetald innan varje ny kurshelg.

Vegetarisk lunch, fika & frukt under dagarna ingår.

Möjligheter till att sova över i egen stuga fungerar under de varmare månaderna, då våra fina grannar hyr ut små stugor. Den kostnaden tillkommer i så fall.

Överenskommelsen med dig själv och "Way Of Shaman" handlar om att fullfölja den inre resa som det innebär att vandra igenom ett medicinhjul och integrera den kunskapen på det vackraste vis.

Så du som väljer att följa med på Way Of Shaman året, har en överenskommelse att betala in hela året oavsett om du fullföljer resan eller inte.

Begränsat antal platser 8 st. Boka dig här i formuläret nedan. Skriv även vilken kurs du anmäler dig till.

När du får din bekräftelse, så har du din plats.

Bokningsavgift på 1500 kr, betalas när du fått bekräftad plats och dras av vid inbetalning av kurskostnaden. (återbetalas ej, om du av någon anledning inte kan komma på kursen)

Vill du veta mer? Då är du varmt välkommen att skicka din frågor.

Jag ser verkligen fram emot att få dela transformerande och helande dagar tillsammans med dig.

Varmt Välkommen önskar Susanne Nishan Bryngelsson