Wake up, to what you truly are...

The way of Shaman, en inre helande resa.

1 år Kurs

Nu är denna kurs fullbokad, denna kurs är igång och avslutas i dec 2021.

Kommer ny kurs 2022, max 8 platser, är du intresserad....boka dig nu!

Datum för 2022, 26-27/3, 28-29/5, 27-27/8, 29-30/10 och 4/12The Way Of Shaman, 2021 är igång och kursen Way Of Shaman 2022 startar i Mars

Här får du lära dig mer om att i skönhet och medvetenhet, få kunskap om de olika väderstreck, som med sina specifika egenskaper, får dig att dansa mer i samklang med naturen.

Vi reser i ett väderstreck i taget, så du får integrera kunskapen ifrån varje riktning/energi.

Du får veta mer om specifika ceremonier, där vi reser med den heliga kakaoplantan. Du får veta om den allra vackraste reningen, Stone People Lodge. (slarvigt kallad svetthydda) Vi reser till olika världar och lär känna vårat kraftdjur i den nedre världen, våra hjälpare "in the plant nation" våra hjäpare guider i den övre världen. Vi jobbar en hel del med symboler och lär oss att tolka våra egna inre symboler som guidar oss igenom livet. Du får under året fördjupa dina relationer till dina hjälpare.

Sedan är året oskrivna blad, där nuet och vilka vi är, var vi är, vilken energi vår grupp består av....det som kommer att forma varje tillfälle.

Vi använder olika redskap och reser med trumman i olika världar och hämtar förståelse om oss själva. Du får lära dig grunder om medicinhjulet och hur det kan hjälpa dig. Under detta år, så får du vara med om Ceremonier som transformerar, som kalibrerar dig som instrument. Att få möjlighet att lära sig om Shamanska traditioner är som att komma hem, att återknyta till vår inre kunskap.

Min kunskap i det här ämnet är en djup visdom, som åter kommit till liv när jag mellan 2004-2014 fick lära mig av Shamaner från Nordamerikas traditioner, efter det så reste jag till Amazonas djungel och fick ta del av Shipibofolkets visdom. Där lärde jag min mycket om växtrikets helande egenskaper. Det blev en av de mest kraftfulla läkande healingresor som jag gjort, med Ayahuasca, som Sacred Teacher plant, the Mother of Wisdom.

Detta år med "The Way Of Shaman" är ett år där fokus handlar om en djupgående läkande resa i dig själv och alla dina relationer.

Att vandra på den shamanska vägen är för mig något av det vackraste fotspåren här i livet.

Den viktigaste kunskapen som jag delar under detta år är det jag fått lära mig via mina lärare/mästare och som sedan blivit en transformation och visdom som förädlats i djupet av mig själv.

Så tacksam att jag vågat utmana, vågat följa mitt hjärtas längtan.

Kurshelg 27-28/3, 29-30/5, 28-29/8. 30-31/10 och avslutning 5/12


 Varje block kostar 3300 kr förutom sista dagen som kostar 1500 kr totalkostnad för året 14.700 kr
( olika betalningsalternativ finns )

Inkl vegetarisk kost

Begränsat antal platser 8 st. Boka dig här i formuläret nedan. Skriv även vilken kurs du anmäler dig till.

När du får din bekräftelse, så har du din plats.

Vill du veta mer om kursen, så är du varmt välkommen att skicka din frågor.