Wake up, to what you truly are...

The way of Shaman, en inre helande resa. 

                                                                             

Har nu bytt form till endagars kurser där olika teman tar plats inom shamanska traditioner. Datum kommer när jag har tillräckligt många bokade på kursen (minst 5 st) Skicka gärna in ditt intresse via formuläret, så återkommer jag till dig  när gruppen är klar. Way Of Shaman 2023 startar i Mars med första temat och det kommer att handla om Grundläggande kunskap om hur vi med hjälp av medicinhjulet kan återkoppla tillbaka, till de allra vackraste rötter inom dig. Det blir en djup transformerande resa, tillbaka till en kunskap som redan finns inom dig. Att återvända hem till dig själv. Under den här kurs dagen, får du lära dig mer om att leva mer i skönhet och medvetenhet, få kunskap om de olika väderstreck, som med sina specifika egenskaper, får dig att dansa mer i samklang med naturen och det finns naturligt inom dig.

"You are the nature and the nature are you!

Olika kurser kommer att handla om olika Ceremonier, där vi reser bland annat med den heliga kakaoplantan. Du får lära dig att resa med trumman, skallran, kristaller, växter, elden, vinden och moder jord med all hennes visdom.

 Vi kommer vid ett av tillfällena resa i olika världar och lära känna vårat kraftdjur i den nedre världen, våra hjälpare i växternas rike och våra guider i den övre världen. Vi kommer vid alla tillfällen, att arbeta en hel del med symboler och lär oss att tolka vårt egna inre symbolspråk som hjälper och kan guida oss genom livet.

Du kommer under tillfällena att fördjupa dina relationer till dina hjälpare.

Kurs i att använda, skallran, trumman, kristaller i helande syfte, där du får fina kunskaper om hur du kan hålla ceremonier för din egen del eller för att hjälpa andra nära och kära.

Sedan är varje kursdel som alltid, det oskrivna bladet, där nuet och vilka vi är, var vi är, vilken energi vår grupp består av....det som kommer att forma varje tillfälle. Jag har under det här åren som människa och lärare, lärt mig mer och mer om tillit och känner mig fullständigt guidad utan att ha "en plan"

Under de här kurserna , så får du vara med om Ceremonier som transformerar, som kalibrerar dig som instrument. Att få möjlighet att lära sig om Shamanska traditioner är som att komma hem, att få återknyta till din inre kunskap.

Min kunskap i det här ämnet är en djup visdom, som åter kommit till liv när jag mellan 2004-2014 fick lära mig av Shamaner från Nordamerikas traditioner, efter det så reste jag till Amazonas djungel och fick ta del av Shipibofolkets visdom. Där lärde jag min mycket om växtrikets helande egenskaper. Det blev en av de mest kraftfulla läkande healingresor som jag gjort, med Ayahuasca, som Sacred Teacher plant, the Mother of Wisdom.

Dessa kurs tillfällen  handlar om en djupgående läkande resa i dig själv och alla dina relationer.

Att vandra på den shamanska vägen är för mig något av det vackraste fotspåren här i livet.

Den viktigaste kunskapen som jag delar under detta år är det jag fått lära mig via mina lärare/mästare och som sedan blivit en transformation och visdom som förädlats i djupet av mig själv.

"Att våga följa mitt hjärtas längtan skapar min dröm"

Kursdag 1 med temat:   Medicinhjulet, de olika elementen, vad de står för och hur du kan integrera den kunskapen för att skapa mer hälsa och medvetenhet. Att landa i din egen visdom är något som är viktigt för att vara i kontakt med vår inre sanning.

Datum ?

Kostnad 1800 kr


Inkl vegetarisk lunch, fika, frukt under dagen.

Begränsat antal platser 10 st. Boka dig här i formuläret nedan. Skriv även vilken kurs du anmäler dig till.

När du får din bekräftelse, så har du din plats.

Bokningsavgift på 500 kr, betalas när du fått bekräftad plats (återbetalas ej, om du av någon anledning inte kan komma på kursen)

Vill du veta mer? så är du varmt välkommen att skicka din frågor.

Jag ser verkligen fram emot att få dela transformerande och helande dagar tillsammans med dig.

Varmt Välkommen önskar Susanne